Εγγύηση σε όλα τα προιόντα / Παράδοση σε 24 ώρες / 800+ Google Reviews

Οδηγίες σύνδεσης Smartwatch

Example Image

                                                                          Βασικές Οδηγίες Χρήσης Smartwatch


1)Μπαίνετε στο bluetooth του κινητού σας και αφαιρείτε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές.Δεν συνδέσουμε ΠΟΤΕ το ρολόι απευθείας με το bluetooth του κινητού.

2)Πρέπει αφού κατεβάσετε το app από το playstore (android) ή το appstore (iphone) να μπειτε μεσα στο app και να κανετε σύζευξη (το αναγραφει ως scan ή bind ή sync).Αφου γίνει αυτη η διαδικασια τοτε θα συγχρονιστει το smartwatch με το κινητό σας και θα αρχίσει να στέλνει τα δεδομένα.Έτσι θα ρυθμιστεί και η ώρα/ημερομηνία.Το app θα το βρείτε στις πρώτες σελίδες του manual αλλά υπάρχει συνήθως και σαν qr code για να το σκανάρετε.


ΠΡΟΣΟΧΗ!:Το bluetooth του κινητού πρέπει να είναι ανοικτό αλλά ελεύθερο,δηλαδή να μην έχει συνδεθεί ούτε με το ρολόι ούτε με κάποια άλλη συσκευή διαφορετικά δεν θα δουλέψει.Όλα γίνονται από το app που θα κατεβάσετε.Εαν έχετε ήδη κάνει απευθείας σύνδεση του bluetooth του κινητού με το ρολόι πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να πατήσετε "Forget" ή "Διαγραφή συσκευής" και να εκκινήσετε από την αρχή τα βήματα σύνδεσης.


Σημειώστε οτι πρέπει να έχετε δώσει άδεια από τα settings στο app του ρολογιού να χρησιμοποιεί το bluetooth.


Στο manual γράφει πιο app πρέπει να κατεβάσετε στο κινητό σας απο το playstore/appstore.Θα αναγράφεται και λεκτικά πχ "H Plus" αλλά και ως QR Code το οποίο θα σκανάρετε με την κάμερα σας και θα σας οδηγήσει στο αναφερόμενο app για παράδειγμα:

ΠΡΟΣΟΧΗ:Μην βάζετε το Smartwatch να φορτίσει σε φορτιστή κινητού τηλεφώνου ταχείας φόρτισης γιατί ΔΕΝ θα δουλέψει.


                                                                 Tips αύξησης της διάρκειας της μπαταρίας

1) Απενεργοποιείστε την λειτουργία "Ενεργοποίηση οθόνης με το σήκωμα του χεριού" μέσα απο το app του ρολογιού για να διπλασιάσετε τη διάρκεια μπαταρίας.

2) Κλείστε την λειτουργία συνεχόμενης μέτρησης παλμών και πίεσης αίματος αν δεν είστε σε προπόνηση καθώς εξαντλέι γρήγορα την μπαταρία.

3) Πειραματιστείτε με την φωτεινότητα της οθόνης 

4)Απενεργοποιείστε όποια λειτουργία δεν σας είναι χρήσιμη.

                                                                                 Αναλυτικός οδηγός χρήσης QR Code εδώ.