Εγγύηση σε όλα τα προιόντα / Παράδοση σε 24 ώρες / 800+ Google Reviews

Τα Hawkers στο koolstaff.gr

Posted by xristina_m 14/04/2020 0 Comment(s)

 

 

 Η Hawkers είναι μια ισπανική μάρκα με έδρα το Elche που πωλεί γυαλιά ηλίου χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο ως το κανάλι διανομής της. Ο Hawkers ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2013 από τον Iñaki Soriano, τον Pablo Sánchez και τους αδελφούς Alejandro και David Moreno. Ο Hawkers είναι μέλος του ομίλου Saldum Ventures και ο σημερινός Πρόεδρος είναι ο Alejandro Betancourt. O καθένας είχε εμπειρία σε μια διαφορετική περιοχή: προγραμματισμός, γραφιστική και επιχείρηση. Αυτά τα τέσσερα είχαν δημιουργήσει στο παρελθόν το Saldum, ένα online ιστότοπο δεύτερης χρήσης, το 2012. Το σχέδιο αυτό δεν έλαβε καμία εξωτερική χρηματοδότηση και μετά από ενάμισι έτος πώλησης, τους ανάγκασαν να βρουν άλλες πηγές εισοδήματος.

 

 Για να συγκεντρώσουν χρήματα, άρχισαν να αναπτύσσουν ηλεκτρονικά καταστήματα για εξωτερικούς πελάτες. Παρατηρώντας τις πλατφόρμες που ανέπτυξαν για τους πελάτες τους ήταν κερδοφόρες, αποφάσισαν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση στο διαδίκτυο. Ξεκίνησαν να πωλούν γυαλιά ηλίου της αμερικανικής μάρκας Knockaround με μια αρχική επένδυση μόνο $ 300. Ακολούθησε η μάρκα με espadrilles, Miss Hamptons. Η επιτυχία αυτών των δύο προϊόντων τους οδήγησε στη δημιουργία της δικής τους μάρκας γυαλιών ηλίου και στην ανάθεση της κατασκευής τους.

 

 Το 2014, τα έσοδα της εταιρείας ξεπέρασαν τα 15 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία αυξήθηκαν στα 40 εκατομμύρια το επόμενο έτος και το 2016 οι πωλήσεις των Hawkers ανήλθαν σε 70 εκατομμύρια ευρώ. Τον Οκτώβριο του 2016, ο Hawkers άνοιξε τον πρώτο γύρο χρηματοδότησής του σε εξωτερικούς επενδυτές, συγκεντρώνοντας 50 εκατομμύρια ευρώ (56 εκατομμύρια δολάρια) στον πρώτο γύρο του. Τον Νοέμβριο η εταιρεία ανακοίνωσε το διορισμό του Alejandro Betancourt ως νέου προέδρου της Hawker αντικαθιστώντας τον προηγούμενο πρόεδρο Alejandro Moreno και ότι ο Hugo Arevalo προσχώρησε ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου και αντιπρόεδρος.

 

 Τα μοντέλα Hawkers βασίζονται σε άλλα πιο γνωστά εμπορικά σήματα με άδειες λήξης, όπως τα γυαλιά ηλίου Oakley και Ray-Ban, με διάφορους συνδυασμούς φακών και πλαισίων. Η εταιρεία έχει συνεργαστεί για την παραγωγή συγκεκριμένων στυλ γυαλιών ηλίου με μια σειρά από αξιοσημείωτες μάρκες και ιδιώτες, όπως οι LA Lakers, Mercedes-Benz, Usher, Lewis Hamilton και άλλοι. Η πλειοψηφία των πωλήσεων της εταιρείας είναι πωλήσεις απευθεί ας από καταναλωτές μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας. Τα γυαλιά ηλίου παράγονται από κατασκευαστές στην Κίνα, την Ιταλία και την Ισπανία.

 

Σύμφωνα με τον Bloomberg Hawkers, η επιχείρηση βασίζεται στη χρήση του Διαδικτύου και των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, ειδικά το Facebook και το Twitter, ως το κύριο κανάλι για την ανάπτυξη των πωλήσεών του, ακολουθώντας μια στρατηγική marketing μέσω επιρροών και χορηγίες.

 

Από τον Ιανουάριο του 2019 το koolstaff.gr είναι επίσημος μεταπωλητής του brand Hawkers!

 

Ετικέτες: Hawkers