Εγγύηση σε όλα τα προιόντα / Παράδοση σε 24 ώρες / 800+ Google Reviews

Northweek & Koolstaff

Posted by xristina_m 22/05/2020 0 Comment(s)

Η Northweek ιδρύθηκε από τους Héctor Rey και Alex Huertas το 2013 κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους τους στο κολλέγιο.


 Ο Héctor και ο Alex γνωρίστηκαν στο γυμνάσιο, όπου άρχισαν να αγοράζουν και να πωλούν προϊόντα στο διαδίκτυο. Μετά από λίγα χρόνια, αποφάσισαν να επικεντρωθούν σε ένα μόνο προϊόν τα γυαλιά ηλίου.


 Η Northweek εξαγοράστηκε από τους Hawkers το 2016. Οι δύο ανταγωνιστές ένωσαν τις δυνάμεις τους για να οδηγήσουν το χώρο των γυαλιών ηλίου στην αγορά.
 Η αρχική σειρά προϊόντων της εταιρείας προσέφερε προσαρμόσιμα γυαλιά ηλίου σε οκτώ διαφορετικά χρώματα. Με την πάροδο των χρόνων, η Northweek πρόσθεσε διαφορετικά πρότυπα μοντέλων στη συλλογή της εκτός από την προσαρμόσιμη σειρά της, καθώς και πρόσθετα προϊόντα όπως snowboard googles και αξεσουάρ.


 Τα προϊόντα της Northweek διατίθενται στην αγορά ως προσιτά και κομψά με μια ισχυρή μάρκα, εστιάζοντας τη στρατηγική μάρκετινγκ σε αθλήματα όπως surf, skate και snowboard. Η εταιρεία συμμετέχει τακτικά σε συνεργασίες με άλλους σχεδιαστές και μάρκες όπως το Call of Duty, το Ronaldinho ή το Adventure Time μεταξύ άλλων. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, η Northweek χορηγεί τους ισπανικούς αγώνες μοτοσικλετών Grand Prix Pol Espargaró και τον Álex Márquez.

 

Το koolstaff.gr είναι επίσημος μεταπωλητής της Northweek στην Ελλάδα από το 2017!

Ετικέτες: Northweek

Leave a Comment