Όροι Χρήσης

Γενικοί  Όροι και Προϋποθέσεις

Το παρόν έγγραφο περιέχει τις γενικές προϋποθέσεις υπό τις οποίες η εταιρεία Koolstaff παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες στους καταναλωτές μέσω του online καταστήματος της www.koolstaff.gr. Για να χρησιμοποιήσει την ιστοσελίδα, ο χρήστης πρέπει να συμφωνήσει με αυτούς τους Γενικούς  Όρους και Προϋποθέσεις για χρήση της ιστοσελίδας.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Η Koolstaff διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας www.koolstaff.gr ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Τα προσωπικά δεδομένα των Πελατών χρησιμοποιούνται, για την εκτέλεση και απόδειξη των παραγγελιών τους και την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών καθώς και για την επεξεργασία μελλοντικών αιτημάτων τους. Τα δεδομένα αυτά δεν διαβιβάζονται σε τρίτους. Ο Πελάτης δίνει με την παρούσα τη συναίνεσή του για την αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων για τους σκοπούς εκτέλεσης και απόδειξης των παραγγελιών του και την παροχή προσωποποιημένων υπηρεσιών. Ο Πελάτης έχει δικαίωμα να έχει πρόσβαση σε κάθε στοιχείο που μας έχει δώσει και να προβάλλει οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που τον αφορούν σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2472/1997.

ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΤΗ

Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.koolstaff.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν τo ηλεκτρονικό κατάστημα για αποστολή, δημοσίευση ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, ή δεν θα επιδεικνύουν μέσω αυτού οποιαδήποτε συμπεριφορά που παραβιάζει τη νομοθεσία.

ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ  ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ

Οι αναφορές από την περιοχή για να δικτυακούς τόπους τρίτων παρέχονται αποκλειστικά για τη διευκόλυνση του χρήστη. Η Koolstaff δεν είναι υπεύθυνη για αυτές τις ιστοσελίδες ή το περιεχόμενό τους.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η Koolstaff δεν παρέχει καμία εγγύηση για την διαθεσιμότητα και ακριβόχρονη παράδοση των προϊόντων που αναφέρονται στην ιστοσελίδα της. Ο Χρήστης είναι υπεύθυνος για την αξιολόγηση της ακρίβειας, την τιμή, τους όρους, την πληρότητα και την χρησιμότητα των πληροφοριών. Η Koolstaff ουδεμία ευθύνη φέρει για άμεση ή έμμεση, θετική ή αποθετική ζημία, που μπορεί να προκύψει από την έλλειψη ικανότητας χρήσης της Ιστοσελίδας από τυχόν σφάλματα, διακοπές, ελαττώματα ή καθυστερήσεις στη λειτουργία της Ιστοσελίδας ή στη διαβίβαση μέσω αυτής πληροφοριών στο διαδίκτυο καθώς επίσης και για τη μη ακριβόχρονη παράδοση των προϊόντων. Η εταιρεία ευθύνεται σε κάθε περίπτωση μόνο για δόλο και βαριά αμέλεια.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

 Όλος ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, το κείμενο, τα γραφικά, η επιλογή και οι ρυθμίσεις αυτής, είναι πνευματική ιδιοκτησία της Koolstaff. Τα δε σήματα και διακριτικά γνωρίσματα που εμφανίζονται στην εν λόγω ιστοσελίδα, αποτελούν πνευματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα σύμφωνα τόσο με την ελληνική όσο και με τη διεθνή νομοθεσία και η όποια παραβίαση αυτών συμπεριλαμβανομένης της αναπαραγωγής, της τροποποίησης, της διανομής, της μετάδοσης, της αναδημοσίευσης, της επίδειξης, ή της απόδοσης του περιεχομένου τους είναι αυστηρά απαγορευμένη και επισύρει κυρώσεις.

ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Κατά την αγορά αλλά και την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο χρήστης καθοδηγείται βήμα προς βήμα από τις αυτόματες υποδείξεις του συστήματος. Η παραγγελία θα αρχειοθετείται. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, θα αποστέλλεται στο χρήστη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μήνυμα που θα πιστοποιεί την παραλαβή της παραγγελίας. .Οι τιμές ισχύουν ως είναι και για όσον καιρό είναι αναρτημένες στον παρόντα ιστότοπο. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τις μεταβάλει ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, τροποποιώντας τις σχετικές αναρτήσεις. Το συνολικό κόστος (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής, εάν υπάρχουν τέτοια) επιβεβαιώνεται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

ΤΡΟΠΟΙ  ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας με 3 τρόπους.

1). Παραγγελία από το web site μας www.koolstaff.gr

Η παραγγελία και παράδοση εμπορευμάτων  επιβεβαιώνεται μετά την εγγραφή του χρήστη και την ολοκλήρωση και έγκριση μιας παραγγελίας για την προμήθεια αγαθών. Στην παραγγελία ο πελάτης συμπληρώνει όλα τα απαιτούμενα πεδία. Οποιαδήποτε ολοκληρωμένη παραγγελία από τον πελάτη λαμβάνει αυτόματα έναν επίσημο αριθμό και την επιβεβαίωση ότι έχει καταχωρηθεί.

Επιβεβαίωση και εκτέλεση - Η Koolstaff διατηρεί το δικαίωμα να μην εκπληρώσει μια παραγγελία, αν τα δεδομένα των χρηστών δεν είναι έγκυρα ή αν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα των προϊόντων της παραγγελίας. Η

2)Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στo 217 736 4738 (κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 09:00-19.00).

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1). Αντικαταβολή μετρητών. (Για αποστολή με κούριερ). Αφορά παραγγελίες μέχρι 1.500 ευρώ.

2)Κατάθεση μέσω Paypal

3)Πληρωμή με πιστωτική-χρεωστική κάρτα

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 Στις περιπτώσεις που, το προϊόν που απεστάλη στον πελάτη δεν αντιστοιχεί στο προϊόν που παραγγέλθηκε (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή κ.λ.π), ο πελάτης έχει δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα της παράδοσης.Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί και η συσκευασία του να είναι άθικτη, χωρίς δηλαδή να έχει αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί. Στις περίπτωσης αυτές το ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ αναλαμβάνει τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος στη έδρα του καθώς και τα έξοδα αποστολής για την αντικατάσταση του προϊόντος. Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληρεί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.  

  1. Επιστροφές γίνονται εντός 2 ημερών από την παραλαβή του δέματος με την προϋπόθεση ότι το προϊόν είναι όπως στην αρχική του κατάσταση.Σε διαφορετική περίπτωση το προιόν θα αποστέλλεται πάλι πίσω στον πελάτη με δική του χρέωση μεταφορικών.
  2. Στην περίπτωση επιστροφής ή/και αλλαγής ο πελάτης επιβαρύνεται με τα μεταφορικά έξοδα. (Από τον χώρο σας, στον χώρο μας και το αντίστροφο).Το σύνολο σε αυτή την περίπτωση είναι 5€.
  3. Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος σας το αντικαθιστούμε εντελώς δωρεάν.
  4. Δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων σε καμία περίπτωση.
  5. Δεν γινονται αλλαγές σε προιόντα προσφοράς.


ΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Οι παρόντες όροι χρήσης, η χρήση του ηλεκτρονικού ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ καθώς και οι συναλλαγές μέσω αυτού, διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο.